Welkom bij TPC Boshoven

Logo TPC Boshoven

Paviljoen

TPC Boshoven

Tennis Club Boshoven is opgericht in 1981. Met uitbreiding van 2 padelbanen is in 2022 is ook de naam gewijzigd in Tennis- en Padelclub Boshoven kortweg TPC Boshoven. De vereniging is gevestigd op het Sportpark Boshoven.
Het park bestaat uit 5 kunstgrastennisbanen (verlicht) , 1 miniveldbaan en 2 padelbanen (verlicht).
Verder beschikt TPC Boshoven over een modern paviljoen met daarbij kleedaccommodaties en douches. De vereniging telt op 1-1-2023 452 leden. Hiervan is 15% jonger dan 18 jaar.

TPC Boshoven is aangesloten bij de KNLTB, hetgeen het mogelijk maakt dat een groot aantal teams deelnemen aan zowel de senioren- als juniorencompetitie. Daarnaast worden er gedurende het jaar diverse gezelligheidstoernooien tennis en/of padel georganiseerd voor zowel jong als oud.

Op maandagavond, woensdagmorgen en woensdagavond zijn er vrije inloopmogelijkheden voor senioren om te tennissen en zondagmorgen is er inlooptennis voor de jeugd.

Het Klaverblad Boshoven Open, ons jaarlijkse open toernooi in de maand juli (week 30), staat in de verre omtrek bekend als een goed georganiseerd en gezellig tennis- en padelevenement.

Ieder (jeugd)lid van TPC Boshoven heeft de mogelijkheid om tennis les te krijgen. Deze tennislessen worden gegeven door gekwalificeerde tennisleraren van TML. Senioren padelleden hebben ook de mogelijkheid om padelles te krijgen welke tevens verzorgd worden door TML.

TPC Boshoven staat bekend als een vereniging waarbij men zich snel thuis voelt.

Wens je meer informatie of wil je lid worden van TPC Boshoven? Meld je aan via de website of neem contact op met een van de bestuursleden.

Uiteraard bent je (gedurende de openingstijden) van harte welkom op ons park.