Bardiensten

Logo TPC Boshoven

Als lid van onze vereniging draai je 2 bardiensten per jaar. Begin van het jaar ontvang je bericht dat de planning openstaat en kun jij je inschrijven voor 2 bardiensten.
LET OP: dit geldt alleen voor senioren die dit jaar 19 jaar worden (tot maximum 80 jaar) en die GEEN vrijwilliger zijn.
Dat kan via de ClubApp op je mobiele telefoon of tablet of je logt in via https://mijn.knltb.club/.

ClubApp: Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Mijn.knltb.club: Als je bent ingelogd kun je achter een open dienst via de ‘Detail’ knop jezelf inplannen voor de dienst.

Wanneer jij je inschrijft voor een bardienst ontvang je een bevestiging per e-mail met daarbij alvast de uitgebreide instructie. Deze instructie ligt ook altijd geprint achter de bar. Voor losse zaken zoals de muziekcomputer en het kassasysteem is er een handleiding ter plekke aanwezig. Let op: plan geen 2 overlappende bardiensten in.

Je kunt je inschrijven voor een reguliere bardienst, maar dat kan ook een keukendienst, poetsdienst of een dienst tijdens de opbouw van ons toernooi.

Je ontvangt per e-mail automatisch 3 keer een herinnering: 2 weken, 2 dagen en 1 dag voor jouw bardienst.
In deze e-mail tref je de handleiding en de naam van de weekdienst aan. Let op, de mail kan in je spam belanden de eerste keer. In de e-mail die je 1 dag voor je bardienst ontvangt staat ook de code voor de sleutelkluis. De weekdienst is bereikbaar voor vragen of als je ergens tegenaan loopt tijdens je bardienst.

Heb je hulp nodig bij het invullen van je bardiensten, klik dan op deze link voor een handleiding / instructie.

Vrijwilligers en leden in de leeftijd van 80 jaar en ouder zijn vrijgesteld van het “draaien” van bardiensten.

Indien je om een goede reden je bardienst niet kunt “draaien”, probeer dan tijdig je bardienst te ruilen met iemand anders. Een overzicht van ingevulde bardiensten vind je door in de KNLTB app op je mobiele telefoon te kijken bij Club> diensten of in te loggen op https://mijn.knltb.club/.

Lukt het je niet om je bardienst te ruilen? Dan kun je een van de onderstaande leden benaderen die zich opgegeven hebben als reserve. Je dient dan zelf de betreffende reserve € 50,00 te betalen voor het draaien van jouw bardienst.

Lees de volledige bardienst instructie hier

Handleiding-Kassa-Systeem
Muziekcomputer-en-Versterker
Handleiding-Televisie
Handleiding-koffieautomaat-Jura
Handleiding-Fust-verwisselen

Reserves voor bardiensten: