Belangrijke weetjes

Logo TPC Boshoven

Toegang tot het tennispark

Om toegang te verkrijgen tot het park en de kleedlokalen dien je in het bezit te zijn van een Toegangssleutel van ons tennispark. Deze Toegangssleutel is voor junior- en seniorleden op aanvraag te bekomen bij de Ledenadministratie voor een borgbedrag van €10,00. Deze Toegangssleutel heb je ook nodig om je bardiensten uit te kunnen voeren. Zodra de Toegangssleutel weer wordt ingeleverd krijg je dit borgbedrag terug.

Introducés

Indien je met een kennis of familielid, die geen lid is van Tennis- en Padelclub Boshoven, wilt tennissen op ons park is dat mogelijk. Indien je met een introducé wilt tennissen dan kun je dat bij de reservering in de KNLTB ClubApp aangeven. 

De kosten voor tennis bedragen per introducé per 45 minuten € 5,00. Je krijgt hiervoor een betalingsverzoek via Ideal welke je per omgaande dient te voldoen. Verder info klik hier

Indien je met een introducé wilt padellen dan kun je dat bij de reservering in de KNLTB ClubApp aangeven. 

De kosten voor padel bedragen per introducee per uur € 7,50. Je krijgt hiervoor een betalingsverzoek via Ideal welke je per omgaande dient te voldoen. Voor verder info klik hier

Kennismaken jeugdtennis (incl. tennislessen)

Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend.
Lijkt het je leuk om te tennissen?
Kom het eens proberen bij TC Boshoven.
Voor meisjes & jongens van 6 tot 16 jaar.
Iedereen is elke zondagochtend welkom om 9.30 uur mits banen beschikbaar zijn.
Aanmelden is niet nodig, gewoon op tijd binnenlopen!
Als jij geen racket hebt, dan hebben wij dat voor je.
Na vijf inlooptrainingen en twee oefenlessen van onze gecertificeerde tennistrainers vinden we het leuk als je ervoor kiest lid te worden bij TPC Boshoven.

Indien uw kind besluit te stoppen dient u vóór 1 december van het lopend jaar het lidmaatschap af te melden bij de ledenadministratie. Vragen kunt u mailen naar:  Jeugd@tpcboshoven.nl  Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Recreatieve tennistoernooitjes

Meerdere malen per jaar worden er recreatieve toernooitjes georganiseerd zowel voor tennis als padel. In het voorjaar het Openingstoernooi, het Midzomertoernooi in de zomer, in het najaar het Stampotten- of Snerttoernooi, Puk & Muk toernooi en Oliebollen toernooi. Deze toernooitjes starten meestal rond 11:00 uur en duren tot 16:00 uur. Lekker sportief en gezellig een balletje slaan voor elk tennisniveau. Deze toernooitjes vallen bij veel leden in de smaak.  Neem ook een keer deel en ervaar zelf hoe leuk het is.

Clubkampioenschappen

Jaarlijks vinden ook de clubkampioenschappen plaats, voor zowel de junioren als de senioren. Zowel in enkel als de dubbel en mixdubbel kun jij je meten met andere leden van de club. Wie gaat er met de eretitel aan de haal? Meestal wordt gespeeld in meerdere categorieën zodat je op je eigen niveau een paar leuke partijen kunt spelen. We streven elk jaar weer naar meer deelnemers, jij doet toch ook mee?!

Klaverblad Boshoven Open Tennis- en Padeltoernooi

Jaarlijks in week 30 organiseert een fanatieke commissie binnen onze vereniging een open toernooi. Hier doen vanuit de gehele regio tennissers en sinds 2022 ook padellers aan mee. In de diverse categorieën wordt er gestreden om de titel. Een hele happening voor zowel deelnemers, als bezoekers, die jaarlijks in grote getale ons tennispark weer weten te vinden. Een toernooi waar TPC Boshoven trots op is!

Kantinesleutels met alarmbadges.

Zoals in de ALV van januari 2020 is medegedeeld, hebben wij de procedure m.b.t. het beheer van deze sleutels gewijzigd en daardoor is ook het gebruik hiervan veréénvoudigd.
De sleutels worden niet meer bij Jaco ingeleverd, en hoeven daar ook niet meer opgehaald te worden door de bardienst.
In de gang bij het sanitaire gedeelte van het paviljoen, in de muur onder de schakelaars van de baanverlichting, hebben wij een digitale kluis ingebouwd.
Daarin bevindt zich de sleutel van de kantine.
Het openen/sluiten van deze kluis wordt nauwkeurig beschreven in de wekelijkse mail die de bardiensten ontvangen van de bardienstplanner.

Om in het paviljoen te geraken en ook weer te kunnen afsluiten na beëindiging van de bardienst heb je een Toegangssleutel tot het park/paviljoen nodig. Ieder TPCB lid die bardienst draait MOET dus in het bezit zijn van een Toegangssleutel. Bij huishoudens met meerdere leden is één sleutel voldoende. De meeste leden hebben deze sleutel al. De leden die nog geen Toegangssleutel in hun bezit hebben en bardienst gaan draaien krijgen in de week voorafgaand aan hun bardienst bericht van de Paviljoencommissie om een afspraak te maken met de Ledenadministratie zodat de Toegangssleutel uitgegeven kan worden tegen borg.
Nieuwe leden kunnen deze Toegangssleutel op aanvraag bij de Ledenadministratie aanschaffen bij aanvang van het lidmaatschap.

Gebruik van de KNLTB Club 2.0 app.

Wij gebruiken de app KNLTB Club om o.a. elektronisch af te kunnen hangen.
In deze app is ook je persoonlijk profiel weergegeven.
Met bondsnummer, foto, ranking, telefoon nummer en e-mail adres.
In deze app is de complete ledenlijst zichtbaar.  Ga onder het tabblad “Club” naar “Info” en dan de Ledenlijst openen.
Dit is een standaard instelling, die voldoet aan de AVG eisen, en is alleen zichtbaar voor TPCB leden die met hun code inloggen op deze app.
Deze ledenlijst is handig, omdat je hiermee tennismaatjes kunt zoeken en ook kunt bereiken.
Als je de persoonlijke gegevens (tel. en/of Mail) om welke reden onzichtbaar wilt maken voor andere leden dan kan dat.
Je kunt je profiel bewerken, druk op tabblad: “Meer”, druk dan rechts boven op de streepjes en dan staat er “bewerk” rechts boven, je ziet ook drie schuifjes rechts onder je foto.
Pasfoto – Mobiel – Contact e-mail, hiermee kun je deze gegevens onzichtbaar maken voor andere leden.
Als er onduidelijkheden zijn of vragen dan hoor ik het graag.

Burghard Grabert, Ledenadministratie TPC Boshoven

Niet tennis gerelateerde activiteiten

Voor zowel de senioren als de junioren worden er, met name in de winterse periode, ook leuke niet tennis gerelateerde activiteiten georganiseerd. Bij de senioren bijv. het jaarlijks darttoernooi en de pub quiz. Bij de junioren de filmavond. Heb je zelf ook een leuk idee, of wil je iets organiseren, meld je dan bij een van de bestuurs- en/of commissieleden.

Oude kleding in groene kledingcontainer

Menigeen heeft wel de groene KICI kledingcontainer op ons tennispark zien staan. Wie daar zijn oude kleding ingooit, steunt onze vereniging. Want een deel van de opbrengst (€ 0,05 per kilo) gaat rechtstreeks naar onze clubkas. Ook niet leden kunnen gebruik maken van deze kledingcontainer. Hoe meer hoe beter!

Wat mag er in de container? 

Alle producten van textiel; Denk hierbij aan kleding of schoenen, maar bijvoorbeeld ook aan handdoeken, theedoeken, washandjes, dekbedhoezen of gordijnen en vitrage. Ook knuffels mogen gedoneerd worden.

Graag rekening houden met de volgende punten:
•Schoon en niet verontreinigd
•Schoeisel per paar gebonden
•Aanbieden in gesloten zak
•Vuilniszakken niet helemaal vullen, want anders passen deze niet door de opening van de container

Een ander deel van die opbrengst gaat bovendien naar een ander goed en sportief doel: het Fonds Gehandicaptensport. Deze organisatie zet zich in om regelmatig sporten ook voor gehandicapten mogelijk te maken. Want hierdoor krijgen ze de extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben om fit te blijven en te kunnen functioneren.

Fonds Gehandicaptensport stelt subsidies beschikbaar aan sportorganisaties voor de vaak kostbare, aangepaste faciliteiten of voor extra begeleiding. En dus ook een deel van de opbrengsten van de kleding die wordt ingeleverd zijn hiervoor bestemd. Dus doe mee en dien twee goede doelen tegelijk: het spekken van onze clubkas én geld voor gehandicaptensport!

Vertrouwenspunt Sport

Voor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Hier kunt u vragen stellen of meldingen doen over zaken als doping, matchfixing, eetstoornissen en seksuele intimidatie. In een vertrouwelijk gesprek bespreekt u wat u dwars zit en welke stappen u zou kunnen zetten om het aan te pakken.
Kijk voor meer informatie op www.vertrouwenspuntsport.nl

Baanreglementen Tennis en Padel

 Voor baanreglementen tennis zie: hier

Voor baanreglement padel zie: hier