Nadat de clubkampioenschappen tennis het afgelopen jaar helaas niet konden doorgaan hebben wij, na overleg, de datum veranderd en deze verplaatst naar eind maart zodat iedereen wat wedstrijdritme kan opdoen en optimaal voorbereid aan de competitie kan beginnen. Omdat we zien dat het concept dat we afgelopen jaar wilden gebruiken op andere verenigingen erg goed ontvangen wordt kiezen we weer voor: “Clubkampioenschappen Nieuwe Stijl”.

We hebben voor een compacter format gekozen. Dit betekent dat er gespeeld zal worden op twee avonden en de zaterdag te weten 30 maart t/m 1 april 2023 voor de dubbel en mix. Er zal gespeeld worden in de vorm van een poule waarbij de poule meteen helemaal uitgespeeld gaat worden. De wedstrijden zijn in een korte vorm (tie-breaks best of 5) zodat een wedstijd ongeveer 15-20 minuten duurt. Je speelt dus ongeveer 2 of 3 wedstrijden in anderhalf uur, afhankelijk van de poule grootte.

Op donderdag- en vrijdagavond zijn de voorrondes en op zaterdag de finales. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we dan wel spelen om 2 gewonnen sets. Er zal een pouleverdeling komen op basis van rating. Herendubbel en mix kunnen samengevoegd worden in dezelfde categorie (rekening houdende met een +1 rating van de dame). We vinden dat iedereen mee moet kunnen doen! Mocht het zo zijn dat er in de damesdubbel niet genoeg inschrijvingen zijn dan zal in overleg met de dames worden gekeken of meespelen in de overige categorie akkoord is.

Opgeven kan door het formulier op de site in te vullen. 

Mocht je niemand kunnen vinden dan kun je je los opgeven. We zullen dan kijken of we je aan iemand kunnen koppelen die zich ook los opgegeven heeft.