Klaverblad Boshoven Open Tennis & Padel Toernooi

Aankomende zaterdag 22 juli start weer ons jaarlijkse Klaverblad Boshoven Open. Ondanks de lichte terugloop bij het tennissen hebben we door de uitbreiding met padel sinds afgelopen jaar een record aantal van 171 inschrijvingen en 273 spelers. Er zullen vanaf zaterdag tot en met volgende week zondag bijna 300 wedstrijden worden gespeeld op ons park!

Doe je zelf niet mee, kom dan gerust een kijkje nemen tijdens dit altijd gezellige evenement.
Het paviljoen en het terras zijn dan ook het gehele evenement geopend.

Op vrijdagavond 28 juli staat een speciale feestavond op het programma, niet alleen voor de deelnemers van het toernooi, maar ook voor alle leden en iedereen die zin heeft in een mooie avond met livemuziek verzorgt door de coverband No Way Out. Ons eigen lid Dave Beeren zal tijdens de break en na het optreden nog heerlijke muziek van alle gevraagde genres uit de geluidsboxen laten knallen .

Op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli worden de kwart-, halve- en finales gespeeld wat altijd zorgt voor spannende partijen. Kom de deelnemers in de verschillende categorieën aanmoedigen zodat ze nog meer hun uiterste best gaan doen om kampioen te worden in hun categorie.

Op zondagmiddag 30 juli trakteert onze hoofdsponsor Klaverblad net als voorgaande jaren op iets lekkers voor de maag te vullen. In de voorgaande jaren werd getrakteerd op ijs en stroopwafels. Laat je verrassen wat het dit jaar is geworden.

Op zondagmiddag 30 juli staan ook de halve finales en de grote finale van het padel P100 toernooi op het programma. Deze categorie wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en hieraan doen 8 koppels van het hoogste niveau in Nederland mee. Mis het niet want dit belooft ook een enorm spektakel te worden!

We hopen jullie komende week allemaal te mogen verwelkomen op ons park. We kijken er naar uit en gaan er weer een mooie week van maken.

No Way Out: feestavond met livemuziek voor iedereen

Reserveer vrijdagavond 28 juli alvast in je agenda. Het belooft weer een spetterende feestavond te worden tijdens ons Klaverblad Boshoven Open waarbij iedereen van harte welkom is om mee te genieten van heerlijke livemuziek gespeeld door de coverband No Way Out.
Afgelopen jaar was een groot succes vandaar dat we nog een keer op herhaling gaan zodat iedereen die het heeft gemist er dit jaar wel bij kan zijn. Laten we er samen weer een fantastische avond van maken waar nog lang over nagepraat kan worden.