Padel Bedrijvencompetitie

Logo TPC Boshoven

Dit najaar start TPC Boshoven met de TPC Boshoven Padel Bedrijvencompetitie. In de periode van 24 augustus t/m 6 oktober zal er op zaterdagavond (en bij veel interesse op zondagavond) van 18.00 u. tot 22.00 u. in een gezellige maar toch competitieve sfeer een teamcompetitie plaatsvinden voor bedrijven. Samen met je collega’s en/of vrienden een team vormen en op de padelbaan laten zien hoe goed je kunt samenwerken, is natuurlijk de ultieme uitdaging!

Format:
● Teams worden ingedeeld in poules van 5 waarbij er gespeeld wordt op 4 van de 5 speeldagen.
● Per team worden per speelavond 4 wedstrijden in 2 speelrondes gespeeld. De teams spelen de wedstrijden op 2 banen tegelijkertijd en dienen per speelronde minstens 4 spelers aanwezig te hebben.
● Alle wedstrijden worden op tijd gespeeld.
● Teams kunnen zich opgeven voor 2 verschillende speelniveaus:
  ○ Recreatief (indicatie speelsterkte 8/9)
  ○ Competitie (indicatie speelsterkte 5/6/7)

Kosten:
Bedrijven (of vriendenteams) die zich aanmelden voor deze gezellige competitie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal pakketten:
Basic = € 600,-
  ○ Baanhuur inclusief nieuwe ballen en eventueel gebruik rackets
  ○ Koffie met stukje vlaai in de pauze
  ○ Uitgebreide borrelplank na afloop van de wedstrijden

Plus pakket = € 900,-
  ○ Alles uit het Basic pakket, plus:
  ○ 80 Consumptiebonnen (20 per avond)
  ○ Vermelding als sponsor op sociale media en andere uitingen

Voor bedrijven die hun naam willen verbinden en middels deze nieuwe Bedrijvencompetitie willen werken aan naamsbekendheid en netwerken in Weert en omstreken zijn er nog meer sponsormogelijkheden in de vorm van o.a. reclame- uitingen op het park tijdens de competitie en het recht om beelden/vermelding op eigen sociale media. Neem daarvoor contact op met Marc Cox 06-11378529 of mail naar  padel@tpcboshoven.nl.

Vol = vol!
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en aangezien er een beperkte baancapaciteit is, moet je je snel inschrijven. Heb je interesse of weet je nu al zeker dat je wilt deelnemen, vul dan onderstaand formulier in en stuur het naar: padel@tpcboshoven.nl.

Vul het onderstaande formulier in en verzeker uw team van een plek in deze spannende competitie.