Sportplaatjes actie

Zoals jullie weten hebben wij een sponsor-samenwerkingsovereenkomst met De Heerschap Groep. Welke overeenkomst recentelijk weer voor 2 jaar is verlengd.
In de jaren 2022 en 2023 hadden we succesvolle verkoopacties die met name door onze jeugdleden werden uitgevoerd. Dit jaar hebben we de sportplaatjesactie. Deze actie loopt van 21 oktober tot en met 15 december. Op 19 oktober is de officiële kickoff.

Wat houdt dat in:

Er komt een plaatsjesboek waar ruimte is voor de volgende zaken

  • Geschiedenis van de club
  • Voorwoord door de voorzitter
  • Sfeerbeelden van vroeger tot heden
  • Advertenties om deze actie financieel te ondersteunen
  • Fotoplaatjes van de leden
  • Fotoplaatjes van bestuur, commissies en competitieteams.

Dus een prachtig naslagwerk voor jullie nu en in de toekomst.
Maar voordat jullie kunnen genieten van dit naslagwerk dient er een en ander te gebeuren daarvoor hebben wij jullie nodig. Van jong tot oud.

Fotosessies.

De fotoplaatjes van leden, commissies, teams etc. moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Hiervoor hebben wij instructies ontvangen. En zeker niet onbelangrijk is dat iedereen toestemming dient te geven voor publicatie middels een AVG-verklaring. Wij hebben ons lid Gunter Czogallik bereid gevonden de foto’s te maken. Daarvoor gaan we in ons paviljoen een professionele fotostudio inrichten.

Op 15 en 16 augustus ‘s avonds en 17 augustus overdag zijn de fotosessies. Daar wij inmiddels een club zijn van meer dan 600 leden, 12 commissies en 28 competitie padel- en tennis competitieteams wordt verwacht dat wij minimaal 400+ foto’s aanleveren. Tijdens die fotosessies dient ook de AVG-verklaring ingevuld en ondertekend te worden. Zonder AVG geen publicatie. Dit is door de wetgever bepaald.

De fotosessies van bestuur, commissies en teams worden separaat uitgevoerd en daarover zal een apart dagdeel ingeruimd worden.

Vanaf 3 juli is er een portaal beschikbaar waar iedereen zich kan aanmelden voor de fotosessie waarin je ook je voorkeursdatum kunt aangeven. Je hebt de hele maand juli de tijd om te reageren. Het wordt een hele happening.

Daarnaast dienen alle individuele foto’s dezelfde uitstraling te hebben. Dus met een clubshirt. De organisatie zal dan ook zorgen dat tijdens de fotosessies er voldoende shirts aanwezig zijn. De jeugd heeft inmiddels allemaal een rode polo. Een voorbeeld zal bij de mail van 3 juli worden toegevoegd.

Geschiedenis van de club.

Inmiddels hebben we al wat leden benaderd die zorgdragen voor aanlevering van tekst en fotomateriaal van onze club van de beginjaren tot heden. Maar een bijdrage van jullie is ook zeer welkom via voorzitter@tpcboshoven.nl

Voorwoord door de voorzitter:

De voorzitter is gevraagd een voorwoord te schrijven over onze prachtige club.

Advertenties.

In het fotoalbum is ruimte voor 4 pagina’s advertenties, waarvan 1 full page al gereserveerd is voor onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Met deze advertenties is er een extra verdienmodel voor de vereniging. De sponsorcommissies gaat zorgdragen voor deze advertenties. Maar mocht jij of je bedrijf geïnteresseerd zijn dan kun je al met de sponsorcommissies contact opnemen. sponsor@tpcboshoven.nl

Afmeting advertentie       Kosten

halve pagina                       € 300,-

kwart pagina                       € 200,-

achtste pagina                    € 100,-

Bedrijfslogo                         €  75.-

De sponsor dient zijn eigen advertentie aan te leveren in een EPS-bestand.

Al deze opbrengsten zijn voor de onze vereniging.
Dus een hele organisatie. Wij rekenen op jullie enthousiaste medewerking om ook deze actie voor jullie en de vereniging een succes te laten worden.z
Op de website of via nieuwsbrieven zullen wij jullie informeren over de stappen en deadlines.
Deze actie is een overeengekomen inspanning tussen onze vereniging en de Heerschap Groep. Dus wij zijn met zijn allen verantwoordelijk voor het slagen van deze mooie actie.

Wij rekenen op een ieders medewerking, waarvoor al onze dank.

Het bestuur.