Open inloop tennis voor de jeugd op zondagochtend

Logo TPC Boshoven

Een groot deel van onze jeugdleden traint fanatiek en speelt vaak met veel plezier in de competitie. Als jeugdcommissie willen we de jeugd stimuleren om vaker te gaan spelen. Om die reden organiseren we al jaren het zgn. open inlooptennis op elke zondagochtend tussen 9:30 en 10:30/11:00 voor alle jeugdleden.

Jeugd van 6 t/m 17 jaar, die nog geen lid is mag 5x meedoen. De deelname is gratis, inschrijven is niet nodig en rackets zijn op de club aanwezig! Daarna bestaat de mogelijkheid om lid te worden, trainingen te volgen en blijvend deel te nemen aan de inloop op zondagmorgen!

Wat kun je verwachten op de inloop? Een mix van trainingsoefeningen, spelvormen en onderlinge partijtjes, waarbij spelvreugde voorop staat. De leiding is in handen van een of meerdere seniorleden, die je ook tips meegeven.

Op onze facebookpagina geven we aan als de inloop NIET doorgaat vanwege bepaalde omstandigheden, zoals competitie, evenementen, sneeuw op de baan, zeer slechte weersomstandigheden of omdat de baancommissie de banen heeft geblokkeerd. Tijdens de schoolvakanties is er sowieso geen inlooptennis!

Voor 2023 is de laatste inloop op 17 december en start weer op 14 januari 2024!
Kom je ook naar de inloop? Je bent van harte welkom!
Inlooptennis is iedere zondag* 09:30–10:30 uur bij Tennis en Padelclub Boshoven.

Voor meer informatie: jeugd@tpcboshoven.nl

Tennis & Padel Club Boshoven