TPC BOSHOVEN GESTART MET DE UITBREIDING VAN 3 PADELBANEN

Na een intensieve periode is het gelukkig zover. Op maandag 6 mei zijn wij gestart met de uitbreiding van 3 padelbanen. Ons geduld is zeker op de proef gesteld de afgelopen maanden. Nieuwe wet- en regelgeving maakte het helaas niet mogelijk eerder te starten.

Nieuwe procedures moesten doorlopen worden en dat koste veel tijd. Maar nu de erfpacht geregeld en de omgevingsvergunning onherroepelijk kunnen we aan de slag. Nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn zodat we medio juli de banen in gebruik kunnen nemen. Per 1 augustus kunnen we dan alle aspirant leden die al geruime tijd op de wachtlijst staan toelaten als lid. Op 1 augustus is er ruimte voor 185 nieuwe leden.

Iedereen die op de wachtlijst staat (peildatum 6 mei 2024) krijgt via de mail van de ledenadministratie een bericht dat zij hun aspirant-lidmaatschap kunnen omzetten tot een definitief lidmaatschap. De -email wordt  naar de aspirant-leden op 15 mei verstuurd. Reageren op de e-mail kan tot 25 mei. In de e-mail wordt precies uitgelegd wat de vervolg acties zijn.

We kunnen bijna niet wachten om de aspirant-leden te verwelkomen.