Wachtlijst Padel

Logo TPC Boshoven

Ingaande 1 augustus is het dan zo ver dat je aspirant lidmaatschap omgezet kan worden naar een actief lidmaatschap. We hebben jullie geduld helaas lang op de proef moeten stellen. Maar afgelopen maandag 6 mei zijn we daadwerkelijk begonnen met de aanleg van 3 padelbanen. Zoals de planning er nu uitziet zullen medio juli worden opgeleverd.
Deze brief wordt naar ieder aspirant lid gestuurd. Per 1 augustus is er plaats voor 185 nieuwe leden. We hanteren de wachtlijst zoals wij die de afgelopen jaar hebben aangelegd op datum binnenkomst aspirant lid.
De vereniging wil jou als nieuw lid op een goede manier verwelkomen op onze mooie club.

Hoe gaan wij dat doen?

Je dient als eerste je aspirant lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. In onderstaande formulier kunnen je aangeven dat je lid wilt worden of uiteindelijk toch afziet van het lidmaatschap. Nadat je hebt aangegeven dat je lid wordt gaat de ledenadministratie je aanmelden bij de KNLTB en ontvang van de ledenadministratie een bevestiging en aansluitend je bondsnummer. Indien je afziet van een lidmaatschap worden je gegevens uit de wachtlijst verwijderd zoals in de AVG wetgeving is vastgelegd.

Formulier

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.