Fotosessies Sportplaatjes album Heerschap Verbindt.

Op 23 juni informeerde wij jullie over de sportplaatjes actie die wij contractueel dienen uit te voeren van onze gewaardeerde sponsor Heerschap Groep.

Wij hadden ook vermeld dat jullie 3 juli nadere info zouden ontvangen maar de organisatie van deze happening koste wat meer tijd. Er is een commissie geformeerd die voor de uitvoering van deze happing bestaande uit Technische commissie, Padel commissie, Jeugd commissie, bestuur en onze fotograaf Gunter Czogallik.

Zoals eerder vermeld heeft deze actie geen vrijblijvend karakter. We kunnen niemand verplichten maar realiseer je indien wij niet de benodigde aantal foto’s aanleveren De Heerschap Groep het sponsorcontract kunnen opzeggen waardoor wij een fors sponsorbedrag de komende jaren mislopen. Wij hebben de verplichting ca 400 foto’s aan te leveren. Dat zijn foto’s van individuele leden, commissies en competitieteams. Met 615 leden, 8 commissies en 32 ingeschreven teams voor de najaarscompetitie moet dit toch zondermeer haalbaar zijn. Wij rekenen op jullie enthousiasme en medewerking.

De Fotosessies:
In overleg met onze fotograaf zijn er 5 dagdelen waar er foto’s gemaakt kunnen worden. In ons paviljoen wordt een professionele fotostudio ingericht om te zorgen dat de kwalitatieve uitstekende foto’s kunnen maken.

15-16-17 augustus: Voor de seniorleden.
19 augustus: Voor jeugdleden en jeugdcommissie
20 augustus: Voor commissies en competitieteams.

Hoe gaat dit gebeuren:
Seniorleden kunnen zich aanmelden via het formulier onderaan de pagina. Maak een keuze van jouw fotomoment, vermeld je e-adres en bondsnummer. Aanmelden kan vanaf publicatie tot 1 augustus plaatsvinden. Je krijgt meteen een bevestiging van jouw aanmelding.

Jeugdleden en jeugdcommissie organiseren een aparte avond op 19 augustus.
Commissie en competitieteams krijgen nog een aparte mailing welke naar de contactpersonen c.q. captains wordt gestuurd.

Kleding:
De organisatie en de Heerschap Groep  wil dat de individuele foto’s uniform zijn zowel voor senioren als junioren. Voor de senior individuele foto is de dresscode het 40 jarig jubileumpolo. Wij weten dat niet iedereen die polo heeft maar de organisatie zorgt er voor dat tijdens de fotosessie er polo’s voorhanden zijn. De junioren dragen hun rode polo. De jeugdcommissie draagt daar zorg voor.

De commissies die hun eigen polo hebben kunnen die dragen tijdens de fotosessie. Heeft een commissie geen eigen polo dan voldoet casual kleding. De competitieteams kunnen in sportkleding gefotografeerd worden.

AVG:
Voor het publiceren van foto’s is een toestemming  noodzakelijk. De wetgever heeft bepaald dat in het kader van de AVG iedereen een formulier ondertekend waarin hij/zij toestemming geeft. Bij de fotosessies voor de senioren zijn de formulieren fysiek aanwezig. Je kunt voor dat je op de foto gaat het formulier ter plaatse invullen en ondertekenen. Bij de fotosessie van de jeugd zorgt de jeugdcommissie ervoor dat ouders vooraf voor hun kind toestemming geven. Voor de commissie en competitieteams foto’s is geen AVG verklaring nodig.

Het sportplaatjesalbum wat we met zijn allen gaan realiseren vraagt een goede voorbereiding. Uiteindelijk komt er een prachtig naslagwerk waar je nog in lengte van dagen kijk en leesplezier aan zult beleven. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij dit als vereniging succesvol zullen realiseren. Jullie medewerking is noodzakelijk en daar rekenen we op.

De organisatie.

Sportplaatjes actie AH

Kies hieronder een datum en tijd uit(Vereist)