Scholen tennis

Logo TPC Boshoven

De afgelopen twee weken hebben de basisscholen op Boshoven tijdens schooltijd de kans gekregen om kennis te maken met scholentennis. Op het tennispark van TPC Boshoven werden deze speelse lessen georganiseerd om kinderen bekend te maken met de sport.

Onder begeleiding van een tennistrainer hebben de kinderen verschillende oefeningen en spelletjes gedaan om de basisprincipes van tennis onder de knie te krijgen. Vanwege het warme weer in de afgelopen twee weken zijn er enkele keren uitgeweken naar de sporthal, waar normaal gesproken de gymlessen plaatsvinden.

Na afloop van de scholentennislessen zijn de kinderen uitgenodigd om elke zondag om
09:30 uur deel te nemen aan inlooptennis op het tennispark van TPC Boshoven.
Deze inlooptennis is gratis voor alle jeugdspelers.

Jeugdige tennisspelers kunnen zonder voorafgaande aanmelding vijf keer deelnemen aan het inlooptennisuur. Dit biedt zowel de jeugd als hun ouders/verzorgers de mogelijkheid om kennis te maken met tennis voordat ze eventueel lid worden. Tijdens het inlooptennisuur stelt de tennisclub rackets beschikbaar voor de jeugdspelers.

Ben jij tussen de 6 en 17 jaar oud en wil je ook meespelen? Kom dan aankomende zondag naar TPC Boshoven. Inlooptennis vindt elke zondag plaats van 09:30 tot 10:30 uur bij
TPC Boshoven. Let op: tijdens schoolvakanties is er geen ‘Inlooptennis’.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar jeugd@tpcboshoven.nl of
kom aankomende zondag langs om je vragen te stellen.