Eerste Weerter Jeugd Tennis Circuit is gestart!

Deze winter slaan de Weerter tennisclubs de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: het Weerter Jeugd Tennis Circuit! Op een viertal zondagen t/m februari brengen de clubs hun jeugdspelers bij elkaar voor een gezellige ochtend. In verschillende leeftijdscategorieën worden er onderling partijtjes getennist, afgewisseld met andere leuke activiteiten. De moeite waard dus om deel te nemen!

De jeugdleden ontvangen via hun clubs meer informatie over het Circuit. Maar is het dan alleen voor leden? Nee natuurlijk niet! Heb je interesse in tennis en wil je een keer proberen? Neem dan gerust deel door je aan te melden via een van onderstaande email adressen. Hier hoef je trouwens niet mee te wachten, los van het Circuit zijn er genoeg mogelijkheden om een keer te komen proberen. Informeer gerust!

Het initiatief om meer samen te werken tussen de Weerter tennisclubs leeft al langer, maar kwam vanwege Corona helaas stil te liggen. Inmiddels is dit initiatief weer opgepakt en kan er naast het Jeugd Circuit in de nabije toekomst zeker meer verwacht worden, zowel voor junioren als senioren. Hierover later meer!

De data en locaties voor het Weerter Jeugd Tennis Circuit:

– 13 november 2022: TPC Boshoven (hier aanmelden)

– 11 december 2022: LTV de Grensmeppers (hier aanmelden)

– 15 januari 2023: TC Weert-Oost (hier aanmelden)

– 12 februari 2023: TC Weert (hier aanmelden)

Met vriendelijke groet,

De gezamenlijke Weerter Tennisclubs