Het is tijd voor de inschrijving voor de padel zomercompetitie 2024!

Deze competitie bestaat uit 5 speeldagen en vindt plaats in de maanden juni en juli. De exacte data vind je hier.

  • Het betreft de competitie op alleen op vrijdag. Zie ook het overzicht hieronder.
  • Inschrijven kan per team of individueel of reserve. Teams worden geacht zich met minimaal 6 spelers op te geven. Bij opgave met minder spelers, kunnen er spelers bijgeplaatst worden.
  • Aanvangstijd thuiswedstrijden vrijdag 19.00u
  • Inschrijving van (met name) een team is niet vrijblijvend: wanneer we als club een team definitief hebben ingeschreven, moeten de wedstrijden gespeeld worden. Wanneer dit niet gebeurt riskeren we een boete (225 Euro).

Wanneer jij je opgeeft voor de competitie (anders dan reserve) gaan we ervan uit dat je (vrijwel) alle speeldagen beschikbaar bent.

  • Bij indeling van individuele spelers en/of reserves bij een team wordt rekening gehouden met de speelsterkte. Het kan zijn dat een individuele speler niet geplaatst kan worden.
  • Gezien de grote belangstelling is het mogelijk dat niet iedereen/ieder team ingedeeld kan worden. Als te veel teams zich inschrijven wordt door de VCL (competitie leider van de club) bepaald hoe de indeling gaat plaats vinden. Leidend daarbij is dat geprobeerd wordt zoveel mogelijk leden aan de competitie te laten deelnemen.

De aanmelding moet uiterlijk 19 april bij de Padelcommissie binnen zijn.
Voor vragen over de padel competitie kun je terecht bij de padel competitieleider

Carlo Bosch            

Team indeling

Hier onder het inschrijfformulier

Opzoeken bondsnummer speler klik hier

Helaas is het niet meer mogelijk je in te schrijven.