Lid worden TPC Boshoven

Wat leuk dat je lid wilt worden van TPC Boshoven. Lees onderstaande tekst even goed door en kies het lidmaatschap dat je wilt. 
Vul daarna het aanmeldingsformulier volledig in. 

Let op!!   Wachtlijst Padel en combileden.

Door de enorme groei van ons ledenaantal zijn we op dit moment helaas genoodzaakt om tijdelijk een Padel ledenstop te hanteren. Jij kan je als Padellid of combilid aanmelden en dan word jij op de wachtlijst geplaatst. De ledenadministratie zal contact met jou opnemen zodra jouw inschrijving op de wachtlijst kan worden omgezet naar een actief lidmaatschap. Uiteraard blijft het wel mogelijk je in te schrijven als tennislid van onze vereniging.
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor uitbreiding van 3 padelbanen en hopen eind dit jaar te kunnen beginnen met de aanleg.
Schrijf je in en zorg dat je op de wachtlijst komt te staan.

IVA certificaat

Indien je voor 1 januari dit jaar ouder ben dan 17 ben je verplicht een IVA certificaat toe te voegen bij je aanmelding. Het IVA-certificaat behaal je online via deze link . In drie online modules, afgesloten door een toets, leren je welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moet reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. 

Pasfoto

Zorg voor een goede pasfoto. Deze kun je desnoods maken met je eigen telefoon maar zorg ervoor dat het hoofd helemaal is afgebeeld.  Hiernaast zie je een voorbeeld van de opmaak van een pasfoto.  

Soorten lidmaatschap

Lidmaatschap Junior ( bent voor 1 januari dit jaar nog geen 17 jaar)
Lidmaatschap Senior (bent voor 1 januari dit jaar ouder dan 17 jaar)
Huidig Lidmaatschap Wijzigen (bent lid van TPC Boshoven en wilt je huidige lidmaatschap wijzigen)

Zoeken bondsnummer klik hier

Kies hieronder het lidmaatschap en je word doorgestuurd naar het inschrijfformulier.

TPC Boshoven | Tennis & Padel