Paul Haarhuis gooit in Weert een balletje op voor de jeugd

Op zondag bracht voormalig professioneel tennisspeler Paul Haarhuis een bezoek aan TPC Boshoven, waar hij tijdens een speciale clinic de jeugd inspireerde door een balletje op te gooien. Zo’n 60 deelnemers deden mee met de clinic.

De clinic betekende tevens de opening van het tennisseizoen, al is het te hopen dat de weersomstandigheden in het komende seizoen beter zullen zijn dan op die bewuste zondag. Toen was het niet bepaald mooi weer. Desondanks lieten Paul Haarhuis en de jeugdige tennissers zich niet uit het veld slaan door de neerslag en gingen ze vol enthousiasme aan de slag.

Naast de clinic werden er ook wedstrijdjes en tennisspellen georganiseerd om de jeugd inspiratie op te laten doen. Zo konden ze ervaren of tennis spelen iets voor hen is. De organisatie was uitstekend en na afloop van de clinic was er zelfs tijd om te genieten van een lekkere hamburger.
De organisatie is in handen van de samenwerkende jeugdcommissies van de Weerter en Nederweerter tennisverenigingen en de KLNTB.
Bron: Weert de gekste