Weerterland Jeugd Kampioenschappen tennis groot succes!

Op zondag 11 juni 2023 zijn, sinds lange tijd, weer de Weerterland Jeugd Kampioenschappen voor de tennis jeugd gespeeld.

Kinderen van de tennisverenigingen uit Weert en Nederweert streden om Weerterland Jeugdkampioen te worden. Ook werd er gespeeld om
clubkampioen te worden van hun eigen vereniging.

De 70 jeugdige tennisfanatiekelingen speelde in de ochtend, ondanks de warmte, fantastische wedstrijden. Er werd gespeeld in de diverse categorieën op 3 tennisparken. NTC’72 in Nederweert was de tennis arena voor de categorie Rood en Oranje. Het mooie park van L.T.V. De Grensmeppers in Stramproy was het strijdtoneel voor categorie Groen. Bij TC Weert-Oost in Weert werd gestreden door de junioren 11 t/m 17 jaar voor die felbegeerde titels.

In alle tennisparken was de opzet hetzelfde. Iedereen speelde diverse rondes dubbel partijen met wisselende partners. Dat leverde
mooie rally’s op en tegelijkertijd leerde de jeugd elkaar goed kennen. De Hema had voor overheerlijke tompoezen gezorgd en er werd afgesloten met een paar
lekkere pannenkoeken als lunch.

De rijkelijk gevulde prijzenpot voor de Club- en Weerterland
Kampioenen was bijna als bij een echte grandslam met veel dank aan Crest Suikerwerken, Gotcha cinema en Posno Sport. De glimmende medailles en de
extraatjes zorgde voor een onvergetelijke glimlach op het gezicht van de winnaars. Alle kinderen die mee deden gingen naar huis met een super leuke